Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

Οι “λαγοί” φέρνουν ιδιωτικοποίηση μετά τις εκλογές....

Απάντηση στον κ. Στ. Καλογιάννη

Ο κ. Στ. Καλογιάννης, ο συμπαθής κατά τα άλλα συμπατριώτης μας, δεν αντελήφθη απλά σημεία της ανακοίνωσης της Αριστερής Παρέμβασης ή κάνει πως δεν αντιλήφθη.


Πρώτον ότι και ο ίδιος δεν μπόρεσε να υπερασπίσει το δικό του Ρυθμιστικό, το τόσο μοναδικά δικό του που άλλαξε μέχρι και την πρόταση των μελετητών.
Το σχέδιο που πρότεινε, προβλέπει μεν σε άλλη τοποθεσία το σταθμό του ΚΤΕΛ κάτι που είναι σαφές και στην ανακοίνωση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, αλλά το ΚΤΕΛ από όσο γνωρίζουμε και μαζί γνωρίζουν όλοι οι πολίτες δεν έχει αλλάξει χώρο. Και μάλιστα σταθμεύει όπου τα ίδια τα συμφέροντα των ΚΤΕΛ ήθελαν.
ΓΙΑΤΙ κύριε Καλογιάννη ΤΟ ΚΤΕΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και όχι εκεί που το χωροθετήσατε; ΓΙΑΤΙ η κυβέρνησή σας, όπως και η επόμενη κυβέρνηση ανέχθηκαν και ανέχονται μια από τις μεγαλύτερες παρανομίες στην πόλη;
Κάνατε κάτι για να εμποδίσετε την ετσιθελική μετακόμιση των λεωφορείων δίπλα στη Λίμνη Παμβώτιδα;
Μήπως τηρήσατε "σιγή ασυρμάτου" απέναντι στις απανωτές πρωτοβουλίες που πήραν στελέχη του κόμματός σας, ο δήμαρχος και ο νομάρχης και νυν υποψήφιος Περιφερειάρχης υπέρ του ΚΤΕΛ;
Πόσες υπογραφές για την παράνομη μετακίνηση έβαλε ο υποψήφιος του κόμματός σας στην Περιφέρεια Ηπείρου κ. Καλογιάννη;

Δεύτερον, ότι η ΔΩΔΩΝΗ βρίσκεται στο Μπιζδουνάκι και όχι στα περίχωρα της Αβάνας. Ότι όσοι έχουν κάποια σχέση με τον τομέα της κτηνοτροφίας, ξέρουν πολύ καλά ότι η πρόταση για να περάσει στα χέρια πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών και κτηνοτρόφων είναι απόλυτα βιώσιμη.

Έξαλλου και σήμερα κάτω από τα σημερινά κρατικοσυνεταιριστικά χαρακτηριστικά, οικονομικά παραμένει βιώσιμη, όπως δείχνουν και τα στοιχεία που βγάζουν οι ίδιοι οι καπιταλιστές, δίχως να χάνει το όποιο μίνιμουμ κοινωνικό ρόλο της που έχει, απεναντίας μπορεί και να ενισχυθούν, αν οι συνεταιρισμοί παίξουν το ρόλο τους.

Η Αριστερή Παρέμβαση έχει καταθέσει προτάσεις για την αλλαγή λειτουργίας των κομματικών συνεταιρισμών και βρίσκονται στο πρόγραμμά της. Στο πρόγραμμα που τα μέλη της παράταξης μοιράζουν καθημερινά στις εξορμήσεις τους.
Εκεί, μπορείτε να το βρείτε και εσείς και να το συζητήσουμε.
Όπως επίσης να συζητήσουμε πόσο επιτυχημένα είναι τα μοντέλα εισόδου εταιριών στο χρηματιστήριο παγκόσμια, μετά τα απανωτά σκάνδαλα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, σε αυτό το είδος οικονομικής δραστηριότητας. Εκτός αν θεωρείτε ότι την κρίση την προκάλεσε ο Κάστρο και όχι οι καπιταλιστές κ. Καλογιάννη.

Να μας συμπαθάει ο φίλτατος συμπατριώτης μας αλλά συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως είναι ο «λαγός» για τα συμφέροντα που ακονίζουν τα μαχαίρια για να «φάνε» την ΔΩΔΩΝΗ. Και σε αυτό συμφωνεί και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Όπως συμφωνεί τόσο ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, Α. Καχριμάνης, ανεξάρτητα με το τι προεκλογικά λέει, όσο και ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, Β. Αργύρης. Την ώρα που γράφονταν η απάντηση στο κ. Καλογιάννη, έγκυρες πληροφορίες μας «σφύριζαν» πως η απόφαση της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΟΣΟ, ΟΣΟ ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ.

Στις 7 Νοέμβρη προτού ξεπουλήσουν τα πάντα και βγάλουν σε δημοπρασία την ΔΩΔΩΝΗ να τους πετάξουμε στο καλάθι των απορριμμάτων. Απορρίμματα ενός σάπιου συστήματος που ζει ακόμη εξαιτίας της αδυναμίας μας να κατανοήσουμε την δύναμη μας.

Στις 7 Νοέμβρη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ- ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο


1η Νοέμβρη

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: