Παρασκευή, Νοεμβρίου 05, 2010

Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες των ζωών μας

Την Κυριακή ψηφίζουμε ΔΡΑΣΥ στο Δήμο Ιωαννίνων- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο  

Η «δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» λέει με ύφος χιλίων καρδινάλιων ο πρωθυπουργός που συστηματικά το τελευταίο διάστημα τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό. Με στόχο να περάσει τα άγρια, βάρβαρα και απάνθρωπα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα.
Μετατρέποντας την κουτσουρεμένη αστική δημοκρατία. θεραπαινίδα των επιταγών Τραπεζών και κεφαλαίου.
Αν υπάρχουν τρομοκράτες είναι στην κυβέρνηση, στις τράπεζες, στα εργοστάσια, στο ΔΝΤ, με μεγαλύτερο τρομοκράτη την ΕΕ, αυτή την δολοφονική σφηκοφωλιά των ευρωπαίων καπιταλιστών. Είναι οι τρομοκρατία της περαίωσης που θα ξεζουμίσει τους μικροεπαγγελματίες αφήνοντας εκ νέου στο απυρόβλητο τα μεγάλα ψάρια.
 Καμία συναίνεση  δεν μπορεί να υπάρχει με την πολιτική του Μνημονίου και της αντεργατικής επίθεσης, με τη νέα αστυνομοκρατία και την παραπέρα φαλκίδευση των δημοκρατικών ελευθεριών από τα νέα συστήματα παρακολούθησης και επιτήρησης.
Η πολιτική των μαϊμού-«δεμάτων βομβών» δεν έχουν καμία σχέση με το μαζικό λαϊκό κίνημα και την Αριστερά και λειτουργούν αποπροσανατολιστικά και προβοκατόρικα. Η κυβέρνηση  προσπαθεί με κάθε τρόπο να μετατοπίσει το κέντρο βάρους της συζήτησης και να χειραγωγήσει το πολιτικό κλίμα αντίθεσης στην πολιτική της, που αυξάνεται καθημερινά. Ξαναστήνοντας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο θέμα «τρομοκρατίας» τη στιγμή που η επίθεση του κεφαλαίου βρίσκει προσκόμματα σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.
Ο αποπροσανατολισμός δεν θα τους σώσει! Η κυβέρνηση και οι υποστηριχτές της θα μυριστούν από τον λαό και τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: